1xbet Alternatív Link 2024

Sportfogadás és online kaszinó – a 1xbet alternatív link segítségével mindegyikre lehetőségünk nyílik már Magyarországról is. Nézzük is a legfontosabb tudnivalókat: mire fogadhatunk, hogy regisztrálhatunk, milyen üdvözlőbónusz vár ránk az oldalon!

1xbet Alternatív Link  – A 1xbet regisztráció: 

A 1xbet regisztráció: hogyan tudunk beregisztrálni az oldalra?

A 1xbet regisztráció: hogyan tudunk beregisztrálni az oldalra?

 • A 1xbet oldalát a cikk írásának pillanatában legkönnyebben egy 1xbet alternatív link segítségével tudjuk elérni, így én azt javaslom, hogy a regisztrációhoz is ezt használjuk.
 • Ezzel pontosan ugyanazt az oldalt és ugyanazokat a szolgáltatások fogjuk elérni, így aki emiatt nem szeretné az alternatív linkeket igénybe venni, az is megnyugodhat
 • A 1xbet oldalára jutva automatikusan fel szokott ugrani a regisztrációs ablak (abban az esetben, ha még korábban nem regisztráltunk), de ha ez nem történik meg, akkor a felső sáv jobb oldalán lévő zöld Regisztráció gombra kattintva is ugyanide juthatunk.
 • A gyors regisztrációhoz a 1xbet több különböző lehetőséget is biztosít: egy-kattintásos bejelentkezés, telefonos regisztráció, emailes, vagy akár bizonyos közösségi oldalak összekapcsolását is (pl. Telegram üzenetküldő alkalmazás).
 • Ezek közül mindegyiknél csak néhány adatot kell megadnunk, illetve itt tudjuk beírni a promóciós kódunkat is, ha rendelkezünk ezzel. 
 • A regisztrációs felület oldalán kiválaszthatjuk azt is, melyik üdvözlő bónuszcsomagot szeretnénk majd igénybe venni: a sportfogadási bónuszt, a kaszinó bónuszt vagy inkább majd később, a profilunkba lépve akarjuk majd ezt eldönteni.
 • A megadott adatok után a Regisztrációra kattintva már kész is a gyors felhasználói fiókunk!
 • Azt mindenképpen fontos még megjegyezni azonban, hogy ahhoz, hogy minden funkciót ki tudjuk élvezni, egyéb adatainkat is meg kell adni a fiókunkban, és a személyazonosítást is el kell végeznünk (ezt hivatalos okiratok másolatának feltöltésével tehetjük meg, melyen szerepel nevünk).
 • Én személy szerint javaslom azt is, hogy már regisztrációkor fizessünk be valamekkora összeget számlánkra, hiszen a fogadásokat addig nem tudjuk megtenni, még nem történt meg egy befizetés – enélkül pedig elég nehézkés igazán megtapasztalni, hogy milyen is az oldal.
1xbet magyar

1xbet magyar

Hogyan tudom megtalálni az éppen aktuális 1xbet alternatív link címét?

Az aktuális 1xbet alternatív link címét legegyszerűbben én úgy szoktam megtalálni, hogy a böngészőben rákeresek. Számos fogadással foglalkozó magyar oldal meg szokta osztani az éppen működő  alternatív linket, ezek ráadásul nem gyakran váltakoznak, így nem kell mindennap új link után kutakodnunk.

Milyen bónuszokat ajánl a 1xbet magyar oldala?

Bár az újonnan az oldalra beregisztrálók valószínűleg az üdvözlőbónusszal lesznek elfoglalva, hogy annak forgatási követelményeit teljesítsék mihamarabb, az oldal ezen felül számos olyan bónuszt és promóciót is ajánl, melyet a már korábban regisztrált felhasználók tudnak igénybe venni.

Az oldalon érdemes a Promóciók feliratra kattintva tájékozódni az éppen aktuális ajánlatokról, de csak hogy néhányat említsek a promóciók közül:

 • eSport bónuszok, ahol az eSport rendezvényekre tett fogadásokra érvényes promóciók várják a felhasználókat
 • gyűjtőfogadások ajánlatai, ezekre szinte mindig van valamilyen promóciós ajánlat
 • Szerencsepéntek, illetve egyéb időpontspecifikus ajánlat, melyet bizonyos napokon tudunk kiélvezni az oldalon

A 1xbet üdvözlőbónusz: milyen ajánlattal várják az új felhasználókat?

S bár ahogy említettem, a már regisztrált játékosokat is több bónuszajánlat várja, azonban annak, aki még soha sem lépett be az oldalra, a legérdekesebb ajánlat valószínűleg az üdvözlőcsomag lesz. 

A 1xbet magyar oldalán a sportfogadási üdvözlőajánlat egy 100%-os első befizetési bónuszt jelent 30 500 Ft-ig; míg a kaszinóban egy több szintből álló bónusz rendszerrel összesen akár 1500 eurós bónuszt lehet megszerezni, illetve akár 150 ingyenes pörgetést.

Ezeknek természetesen részletesen leírt forgatási feltételei vannak (pl. a sportfogadásnál az összegnek, amit kreditként meg szeretnénk nyerni, minimum 5-szörösét kell megforgatnunk), melyeket használat előtt mindenképpen olvassunk el az oldalon. Személyes tapasztalatom szerint a sportfogadási bónusz teljesítése jóval könnyebb, mint a kaszinó bónusza – azonban a megnyerhető bónusz is alacsonyabb.

BónuszokMaximum megnyerhető összegMinimum depozit
Sportfogadási üdvözlő promóció30 500 Ft310 Ft
Kaszinó üdvözlőbónusz1 500 EUR10 EUR
Kaszinó ingyenes pörgetések150 FS 10 EUR

Amit mindenképpen tudnod kell – a legfontosabb kérdések összegyűjtve

Legális a 1xbet használata a magyar felhasználó részére?

A magyar sportfogadási élet egyik leggyakrabban feltett kérdése ez, hiszen az elmúlt éveken jócskán születtek ez engedélyeztetésekkel kapcsolatos törvények hazánkban és az unióban is. Az egymásnak ellentmondó híresztelések ellenében is igaz azonban az, hogy a 1xbet legális hazánkban is, hiszen az iroda – bár külföldi gyökerekkel rendelkezik – rendelkezik a szükséges működési engedélyekkel.

Miért van szükség a 1xbet alternatív link használatára? Enélkül egyáltalán nem érhető el az oldal?

A 1xbet alternative használatára azért van szükség, mert bár az oldal teljesen jogszerűen működik, bizonyos földrajzi blokkolások még így is fennállnak (a korábbi jogi huzavona eredményeként). A blokkolást oldja meg azonban az alternatív link, amellyel egy „alternatív” útvonalon érhetjük ez az oldalt. Ebből nekünk semmilyen hátrányunk nem keletkezik, hiszen pontosan ugyanazt érhetjük el itt is, azaz semmilyen ajánlatból vagy fogadási lehetőségből nem maradunk ki emiatt.

Regisztrálni tudok az 1xbet alternatív linkkel is?

Igen, ahogy említettem az alternatív link használata semmiben nem befolyásolja az oldal szolgáltatásait, kinézetét vagy ajánlatait. A regisztrációs folyamat is ugyanúgy zajlik, és az adatbiztonságot is ugyanazon szabályozások és standardok alapján tartja be az oldal, így a regisztráció is teljes mértékben változatlan.

Milyen befizetési lehetőségek vannak a 1xbet oldalán? Tudok online kártyás fizetést indítani?

Igen, a bank- és hitelkártyák a 1xbet magyar oldalán is elterjedt és népszerű fizetési opciónak számítanak. Emellett azonban a 1xbet tényleg kiterjedt befizetési kínálattal rendelkezik, ugyanis a kártyás fizetés mellett biztosítanak még lehetőséget számos e-pénztárca, online fizetési rendszer és banki utalás használatára is. Ráadásul sok nagyhírű külföldi szerencsejáték oldallal ellentétben a 1xbet még kriptopénz fizetést is lehetővé tesz, így bitcoinnal, litecoinnal, dashhel és számos egyéb altcoinnal tudunk fizetni az oldalon fogadásainkért.

Mennyi a minimális depozit az oldalon?

Ez fizetési módonként eltérő lehet, de a legtöbb esetben kb. egy eurós összegnél kevesebbet nem lehet befizetni az oldalra. Ez minden egyes fizetési lehetőségénél fel van tüntetve, így még a befizetés előtt tudunk erről tájékozódni.

Milyen pénzfelvételi lehetőségek léteznek? Hogyan fogom megkapni a nyereményeimet?

Ahogy a befizetésre, a pénzfelvételre is meglehetősen sok lehetőséget ad a 1xbet oldala. Ezek hasonlóan a korábban említett lehetőségekhez a bank- és hitelkártya, e-tárcák, fizetési rendszerek, banki utalás és kriptopénzek lehetnek. A legtöbb opció ráadásul jutalékmentes, így a 1xbet a kifizetések után sem számol fel kezelési díjat az esetek nagy részében.

A 1xbet mobil alkalmazást nem találom a Play Áruházban. Van egyáltalán mobil alkalmazása az oldalnak?

Igen, a 1xbet rendelkezik mobil alkalmazással, melyet mind Android, mint iOS operációs rendszerrel futó készülékre le tudunk tölteni. Mindkét esetben egy meglehetősen magas szinten kidolgozott alkalmazással van dolgunk, ebből semmit nem sajnáltak ki a fejlesztők, így a fogadási élmény is hibátlan.

Akit bővebben érdekel az, hogy hogyan tudja letölteni a telefonos alkalmazást, illetve hogy ezen keresztül, hogyan tud regisztrálni az a bejegyzés végén a ’1xbet mobil’ mobilos szekciónál tudhat meg erről többet.

Egy helyen szeretném nézni a meccseket és fogadni – a 1xbet magyaroldalán van élő közvetítésre lehetőség?

Igen, a 1xbet belépés után a regisztrált felhasználóknak van lehetősége arra, hogy élőben is nyomon kövessék a meccseket. Nem minden mérkőzés tekinthető meg élőben, amire fogadást tudunk tenni, de mindennap számos élő közvetítési lehetőség közül válogathatunk, így szerintem mindenki tud kedvére valót találni.

Megnyitottam az oldalt, de a teljes felület angolul van. Azt hittem, hogy a 1xbet-nek van magyar felület, ezzel mi lett?

A 1xbetnek van magyar felülete, így aggodalomra nincs semmi ok. A nyelvi beállításokat a jobb felső sarokban tudjuk megváltoztatni, az angol zászlót keressük meg, és kattintsunk rá. A legördülő listában fogjuk megtalálni a HU feliratot és a magyar színeket, erre kattintva pedig az egész oldal magyarrá alakul át. Ráadásul nem csak a felület, hanem az ügyfélszolgálat is elérhető magyar nyelven; az oldal jobb alsó sarkában a Tegye fel kérdését! feliratra kattintva azonnal magyarul kérdezhetünk, ha valamilyen kérdésünk merülne fel.

Az üdvözlőbónusz meggyőzött, de utána van más bónusz ajánlat is?

Igen, a 1xbet regisztráció után is vannak promóciós ajánlatok a felhasználóknak, így ezeknek nem szakad vége a 1xbet belépés folyamatával. Az aktuálisan ajánlatokat a Promó fül alatt találhatjuk meg, illetve a főoldalon is gyakran reklámozzák az újdonságokat. 

1xbet sportfogadás: fogadási piacok, sportok

Nehéz lenne felsorolni az összes lehetséges sportot, amire a 1xbetnél fogadni lehet, ezért nem is próbálkozok a teljes lista megosztásával. Az viszont könnyedén elmondható, hogy 1xbetnél egy dologra garantáltan nem lesz panaszunk: a sportkönyvre. A foci, a tenisz, a kosárlabda, az amerikai foci és baseball, a hoki és az ökölvívás csak néhány az ajánlott sportok közül – ezek közül pedig mindegyik sportág számos ligával és mérkőzéssel képviseli magát az oldalon.

1xbet fogadási kreditek: felhasználásuk

Szorzók és limitek – felveszi a versenyt a 1xbet?

A 1xbet saját jellemzése során is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy magas szorzókkal dolgoznak, ez pedig az esetek többségében tényleg meg is valósul. Bár sportonként, ligánként és természetesen a konkrét fogadási piaconként ez eltérő (így könnyen lehet, hogy másnak ezzel különböző tapasztalata van), azonban az én személyes véleményem szerint a legtöbb esetben legalább olyan jó szorzókkal dolgoznak mint a piacon résztvevő más irodák.

A limitek megint csak esetenként változók, azonban ez a mindennapi fogadásokat szinte semmilyen mértékben nem befolyásolja, ezek ugyanis jóval magasabbak, mint az átlagosan feltett téteket, és elérhető nyeremények.

Befizetések és pénzfelvételi lehetőségek

Befizetési lehetőségek és költségeik

Befizetési lehetőségek a 1xbet oldalánBefizetések költségei
Bankkártyás fizetés: VISA, Mastercardjutalékmentes
Pre-paid kártyák: pl. Paysafecardjutalékmentes
Fizetési rendszerek: pl. Neteller jutalékmentes
Pre-paid kártyák: pl. Paysafecardjutalékmentes
Kriptopénzek: pl. bitcoin, litecoin, dash stb.a 1xbet részéről nincs kezelési költség, a kriptotárcáról való kiutalásnak lehet költsége

Pénzfelvételi lehetőségek és költségeik

Pénzfelvételi lehetőségek a 1xbet oldalánPénzfelvétel költségei
Bankkártyás fizetés: VISA, Mastercardjutalékmentes
Fizetési rendszerek: pl. Netellerjutalékmentes
E-pénztárcák: pl. Skrilljutalékmentes
Banki utalás: pl. SEPAjutalékmentes
Kriptovaluták: pl. bitcoin, litecoin, dash stb.jutalékmentes

Ügyfélszolgálat: magyarul – elérhetőségek

Szintén említettem már a gyakori kérdések között, de ismételni sosem árthat, hiszen fontos információról van szó: nemcsak maga az oldal, hanem az ügyfélszolgálat is magyar nyelven érhető el a 1xbet oldalán. Amennyiben kérdésünk merül fel, azért érdemes először az oldal GYIK szekcióját is megtekinteni, hiszen lehet, hogy innen azonnal választ tudunk kapni a kérdésünkre, azonban ha nem találjuk a szükséges információt vagy valamilyen konkrétabb problémánk akad, akkor nyugodtan forduljunk az ügyfélszolgálati munkatársakhoz az alábbi elérhetőségeken:

Hol érhető el?
Élő chatA honlap jobb alsó részén, felnyitható ablakként
Telefonos visszahívásProfilunkból kérhetjük (vagy a honlap tetején a Telefonra kattintva) 
E-mailAz Elérhetőségek fülre kattintva találhatjuk meg a különböző címeket (pl. pénzügyi kérdések vagy adatvédelem)

 

1xbet mobil: fogadás a telefonunkról

 • A 1xbet letöltése egyáltalán nem bonyolult folyamat, azonban kicsit eltér a szokásos applikáció letöltéstől, ezért néhány szóban összefoglalom, hogy pontosan hogyan tudjuk ez megtenni.
 • Android esetében a 1xbet oldalán a böngészőnkben kattintsunk az okostelefon jelre az weblap tetején: ez azonnal egy letöltés oldalra visz bennünket, ahol a Letöltés gombra kattintva egy APK fájlt tudunk megszerezni – természetesen teljesen ingyenesen. Ezt futtassuk (nyissuk meg), ezt követően pedig a telepítés automatikusan elkezdődik. Az ikon megjelenik a képernyőnkön néhány másodperc alatt.
 • iOS esetén még egyszerűbb a dolgunk: az App Store-ban keressünk rá az alkalmazásra, adjuk meg a szükséges Apple ID-t, majd már tölthetjük is le az appot.
 • Amennyiben meg van az alkalmazás, azonnal be is jelentkezhetünk korábbi felhasználói fiókunkkal. Ha ilyennel nem rendelkezünk, a regisztrációt az alkalmazáson keresztül is megejthetjük.
 • Itt is választható egy-kattintásos, telefonos, emailes vagy közösségi üzenetküldő alkalmazásos regisztráció.
 • A profilunk későbbi kitöltését és a személyazonosítást telefonon is megejthetjük bármikor, annak érdekében, hogy teljes mértékben minden funkciót ki tudjuk használni.

1xbet kaszinó: hogyan regisztrálhatunk a kaszinó használatához?

 • Ha már regisztráltunk a 1xbet oldalán sportfogadás céljából, akkor jó hírünk van: a 1xbet kaszinó is elérhető ezzel a felhasználói fiókkal
 • Amennyiben regisztrálni szeretnénk ezt itt is könnyedén a zöld Regisztráció gombra kattintva tehetjük meg a szükséges adatok megadásával
 • A kaszinó esetén is elérhető az üdvözlőbónusz, amely, ahogy fentebb is említésre került, akár 1500 eurós összeg is lehet, és akár 150 ingyen pörgetést is magába foglalhat (a megforgatási követelmények teljesítésével)
Max. nyereményMin. depozitMax. ingyenes pörgetések
Kaszinó bónusz1 500 EUR10 EUR150 FS

Meg voltam-e elégedve a 1xbet magyar oldalával?

Összességében meg voltam elégedve az oldal ajánlataival, hiszen azt kaptam, amit reklámoztak nekem: egy széleskörű sportfogadási oldalt magas szorzókkal. Különösen tetszett, hogy a regisztrációs folyamat egyszerű, illetve, hogy a telefonos alkalmazás igazán szépen kifejlesztett és könnyen használható. Az oldal természetesen még fejleszthető itt-ott (pl. fogadási piacok, felület személyre szabása), de összességében én csak ajánlani tudom tapasztalataim alapján

Top 3 1xbet magyar Sportfogadás:

 1. a fogadási piacok egy helyen vannak minden mérkőzés esetén, így könnyű a tájékozódás és az összehasonlítás
 2. magas, kompetitív szorzók
 3. sokféle ki- és befizetési lehetőségek