1xbet Magyar Vélemény 2024

A 1xbet bukméker és online szerencsejáték iroda Magyarországon is egyre jobban terjed, ezért ebben a cikkben összegyűjtöttem a legfontosabb tudnivalókat az sportfogadó irodáról: hogy milyen sportokra és hogyan tudtok fogadni az oldalon.

A 1xbet magyar oldala nem kell, hogy szégyenkezzen sportkínálata miatt:

nem csak, hogy az alapvető, egyik oldalról sem hiányozható sportokat vonultatja fel, de bőven vannak olyan ligák és versenysorozatok is, amelyek a magyar piacon kissé speciálisabbnak számítanak. Így a foci, a kosárlabda, a tenisz, a jégkorong, a darts, az ökölvívás és küzdősportok mellett ugyanúgy megtalálhatjuk az amerikai focit vagy a baseballt is. Ráadásul bár nem magyar bázisú a fogadóiroda, ettől függetlenül magyar sportokra is tudunk bőven fogadni, így helyi kedvenceinket sem kell hiányolnunk.

Milyen oddsokat ajánl a 1xbet?

A 1xbet számos fogadási piacot nyújt, az ezekre éppen aktuálisan érvényes szorzók és limitek folyamatosan változók.

A nemzetközi piacon a 1xbet határozottan versenyképes szorzókkal lép fel, amikor pedig saját fogadásainkat építjük fel az Fogadás készítő segítségével, akkor is elégedettek lehetünk – tapasztalataim alapján ugyanis ezek is igazán kompetitívek. A fogadási limitek sportonként változhatnak, azonban ez nekem felhasználóként még soha sem okozott problémát.

Promóciók és üdvözlőbónusz a 1xbet oldalán

A 1xbet számos promóciós ajánlatot hoz, hiszen pontosan tudják, hogy ezek nélkül a mai egyre növekvő sportfogadói piac versenyében fennmaradni szinte lehetetlen. Az üdvözlőbónusz egy 100%-os befizetési bónuszt jelent akár 30 500 Ft-ig.

Az ehhez tartozó forgatási követelmények és felhasználási feltételek egyébként egyáltalán nem teljesíthetetlenek, de azért mindenképpen szükséges tájékozódni velük kapcsolatban.

Az üdvözlőbónusz mellett a már regisztrált felhasználókról sem felejtkezik meg az oldal – számos promóciós ajánlat szokott futni, amelyekről a honlapon szerezhetünk bővebb infókat (ezek eldugva sincsenek, általában a főoldalon reklámozzák őket).

Gyakori kérdések a 1xbet bukméker használatával kapcsolatban

A legfontosabb: a 1xbet legális országunkban is?

A 1xbet legális: minden szükséges működési engedéllyel rendelkezik, így operációjuk is teljesen legális.

Hogyan tudom elérni a 1xbet magyar oldalát?

Az oldalt legegyszerűbben a 1xbet alternatív linkek segítségével lehet elérni, én személy szerint mindig ezeket alkalmazom, a 1xbet regisztráció folyamatát is itt lehet a legkönnyebben megejteni.

Nem találom a 1xbet mobil alkalmazását. Létezik egyáltalán ilyen?

Igen, a 1xbet telefonon is elérhető alkalmazásként – meglehetősen jó kis appot hoztak ráadásul össze a fejlesztők. A legkönnyebben az alkalmazást a honlapról tudjuk direkt módon megszerezni. Itt természetesen ingyen letölthetjük, a telepítés pedig néhány percet vesz igénybe maximum.

Csak sportfogadás vagy van más szerencsejáték is?

A sportfogadás a fő tevékenysége az oldalnak, ez tagadhatatlan, de kaszinó és játékrészlege is van az irodának, illetve ha mindenképpen a fogadásnál akarunk maradni, akkor akár világeseményekre, politikai történésekre és az időjárásra is lehet fogadni.

Angolul jön be az oldal. Van magyar felület, és ha igen, hol tudom beállítani?

Amennyiben angolul jön be az oldal, aggódnunk nem kell, a jobb felső sarokban a zászlóra kattintva könnyedén átállíthatjuk a platformot magyar nyelvűre is (a HU feliratot és a piros-fehér-zöld lobogót keressük).

Élő közvetítés van az oldalon?

Igen, ez is elérhető az oldalon, rengeteg meccset követhetünk élőben is.

Milyen befizetési opciók vannak? Mindenképpen bankkártyával kell feltöltenem a számlámat?

Nem, a 1xbet befizetési kínálata széles körű – emiatt sokan is választják az irodát. A bank- és hitelkártyás befizetések mellett e-pénztárcák és online fizetési rendszerek is elérhetők, sőt a kriptobarátoknak még a kriptopénzes befizetés is megvalósítható (és nem is csak bitcoin, hanem számos egyéb kriptopénz is elfogadott az oldalon).

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal?

Az ügyfélszolgálati munkatársak (akiket szintén magyarul is tudunk keresni) szerintem a legegyszerűbben az élő chat segítségével elérhetők, amelyet az oldal jobb alsó sarkában találhatunk meg a 1xbet belépés után, de emailben is kereshetjük őket.

1xbet Magyar szolgáltatások és funkciók

Felhasználói felület, kialakítás, profil

A 1xbet magyar oldala hasonló kialakítással rendelkezik, mint a többi nagy külföldi fogadóiroda: az aktuális, éppen futó meccsek kapják a legnagyobb hangsúlyt, illetve legkönnyebben a legnagyobb sportokat (pl. foci vagy kosárlabda) fogjuk megtalálni. Bevallom őszintén, engem a főoldal nem kifejezetten nyűgözött le, itt ugyanis a promóciós animációk már szinte zavaróan sok helyet foglaltak el – ha ezen túl tudunk azonban lépni, a felület többi része intuitív és logikusan felépített.

A regisztrációs folyamatot külön kiemelném, a 1xbet regisztráció ugyanis nekem nagyon pozitív élmény volt a gyorsaságát és egyszerűségét tekintve. Természetesen ahhoz, hogy minden funkciót kiélvezhessünk profilunkban minden szükséges adatot meg kell adnunk, de a gyors egy-kattintásos regisztráció könnyít a folyamaton.

Élő fogadás

Ahogy ez már jó ideje divat a sportfogadás világában, így a 1xbetnél is lehet élőben fogadni. Az éppen folyamatban lévő meccsekre így nem csak a mérkőzés megkezdése előtt tudjuk leadni a fogadásainkat, hanem közben is.

Élő közvetítés

Az élő közvetítés lehetősége egyértelmű vonzereje a 1xbet magyar oldalának, nap mint nap számos meccset nézhetünk ugyanis úgy, hogy egyhelyen tudjuk nem csak a helyzetek alakulását, de fogadásainkat is figyelni. Bár az élő közvetítés lehetősége nem érhető el minden egyes meccsnél, a kínálat így is széleskörű.

1xbet mobil: telefonon is elérhető

Aki pedig már megunta azt, hogy minden egyes alkalommal, amikor fogadni akar, elő kell vennie a laptopját vagy be kell kapcsolni számítógépét, az örömmel fogja hallani, hogy a 1xbet mobil készülékeken is elérhető. A 1xbet mobil alkalmazását én annyira megkedveltem, hogy én főként már csak ezt használom, hiszen kényelemben utolérhetetlen, hogy bárhonnan tudok fogadásokat tenni. Az összes funkció elérhető az appon keresztül is, a fejlesztők pedig őszintén remek munkát végeztek, így bugok sem akadályozzák a fogadási folyamatot.

Mi szól a 1xbet mellett és mi szól ellen? Előnyök és hátrányok

1xbet magyar előnyök1xbet magyar hátrányok
 • magyar felület, magyarul beszélő ügyfélszolgálati munkatársak
 • zavaró animációk a felület egyes részein
 • gyors kifizetések
 • általában csak alternatív linkkel érhető el az oldal
 • kompetitív szorzók
 • az Androidos alkalmazás nem lehet egyenesen a Play Áruházból letölteni
 • mindenre kiterjedő, kényelmes telefonos alkalmazás

 

1xBet: megbízható és folyamatosan fejlődő szolgáltatás

Végszóként azt tudom elmondani, hogy én teljes mértékben meg voltam elégedve a 1xbet szolgáltatásával, és már jó ideje használom az oldalt sportfogadásra. Amellett, hogy folyamatosan megbízható az oldal működése, a folyamatos fejlődés is látszik az oldalon, legyen szó kialakításról vagy a sportok kínálatáról. Aki egy olyan bukméker irodát vagy online kaszinót keres, ahol nem csak versenyképes szorzókat, hanem felhasználóbarát hozzáállást is kaphat, annak szerintem mindenképpen érdekes kipróbálnia a 1xbet magyar oldalát.

1xbet Magyar: top 5 a 1xbetnél

 1. fogadáskészítő, ahol én dönthetem el, hogy építem fel a fogadásomat
 2. a sportok mellett játékok és kaszinó is van
 3. többféle ki- és befizetési lehetőség
 4. gyors ügyfélszolgálati segítség
 5. élő közvetítés mindennap