1xbet Promóciós Kód 2024

1xbet Promóciós kód. Sportfogadás, kaszinó és akár 30500 Ft-os üdvözlőcsomag a 1xbet magyar oldalán.

Ellenőrizve
BETMAX
Csatlakozás most →
Bónusz és ajánlatok részletei
 • 1xbet Üdvözlőbónusz a sportfogadáshoz: első befizetési bónusz akár 30 500 Ft értékben!
 • 1xbet Üdvözlőbónusz a kaszinóhoz: promóciós bónusz akár 1 500 eurós értékben!
 • Ingyen pörgetések a kaszinónál minden új játékosnak: szerezzen akár 150 ingyen pörgetést regisztrációkor!
Lejárat dátuma: 31-12-2024
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt
1XBET Promóciós Kódot

1XBET Promóciós Kódot

Hogy tudjuk kihasználni a 1xbet promóciós Kód ajánlatait a regisztrációkor?

Fajta promócióBónusz leírása
1XBET Promóciós KódotBETMAX
Exkluzív Üdvözlő Bónusz100% bónusz akár 39,650 HUF-ig (30% -kal több)
Standard Üdvözlő Bónusz100% bónusz akár 30,500 HUF-ig
Kaszinó:Nagy játékválaszték a kaszinóban.
Póker:Nagyszámú póker verseny.
Slot játékokÜDVÖZÖLJÜK Bónusz 1 950 EUR + 150 INGYENES pörgetésig
 • A 1xbet promóciós ajánlatait legegyszerűbben úgy tudjuk felhasználni, ha azonnal regisztrációkor igénybe vesszük azokat: így először nézzük meg azt, hogyan tudunk a 1xbet oldalán felhasználó fiókot létrehozni.
 • Nyissuk meg a 1xbet oldalát böngészőnkben! Ezt valószínűleg egy 1xbet alternatív link segítségével tudjuk megtenni, azonban aggodalomra semmi ok: ennek a linknek a használata semmit nem fog megváltoztatni az oldallal kapcsolatban.
 • Az oldalt elérve azonnal felugrik a regisztráció ablak a különböző regisztrációs opciókkal. Amennyiben esetleg ez nem jelenik meg automatikusan, akkor az oldal bal felső sávjában láthatjuk a zöld Regisztráció gombot – egyszerűen kattintsunk erre.

 • Gyors regisztrációként több opció is van a fiók elkészítésére, hogy mindenki megtalálhassa a neki legkönnyebb: egy-kattintásos, telefonos, emailes vagy akár bizonyos közösségi média oldalas regisztráció is van (pl. Telegram).
 • Itt adjuk meg a kért adatainkat, illetve a Promóciós kód mezőbe írjuk be az aktuálisan érvényes kódot, hogy kihasználhassuk az üdvözlőcsomag minden előnyét.
 • Bal oldalt még azt is kiválaszthatjuk, hogy a cikk elején is említett bónusz csomagok közül melyiket szeretnénk igénybe venni: a sportfogadás bónuszát, a kaszinó bónuszt, vagy esetleg még nem tudjuk, és ezt később szeretnénk inkább aktiválni.
 • A fiókunk elkészítését a Regisztráció gombra kattintva tudjuk befejezni, azonban ne felejtsük el, hogy a személyazonosítás folyamatát is be kell fejeznünk a promóciós kód igénybevételéhez. Ezt hivatalos okiratok másolatának feltöltésével (pl. jogosítvány vagy személyi) tudjuk elvégezni később is profilunkban.

Mi az a 1xbet promóciós kód?

 • A 1xbet promóciós kód segítségével tudjuk igénybe venni a 1bet regisztrációja során az új felhasználók számára elérhető üdvözlőcsomagokat.
 • A promóciós kód segítségével sportfogadási és kaszinós üdvözlő promócióban vehetünk részt: már regisztrációkor eldönthetjük, melyiket akarjuk igényelni, de később is választhatunk közülük.

 

Hogyan lehet aktiválni a 1xbet promóciós kódot fiókunkban?

 • A promóciós kód aktiválásához először is be kell regisztrálnunk az oldalra (kövessük a fentebb leírt regisztrációs folyamatot).
 • A fiókunk elkészítése után a profilunkba belépve a Fiókbeállításokban engedélyezzük a bónuszokban való részvétel opcióját.
 • Gondosan olvassuk el, hogy pontosan milyen feltételei és megforgatási, illetve felhasználási követelményei vannak a promócióban való részvételnek.
 • Tegyük meg az első befizetésünket: a választható befizetési opciók egyikével töltsük fel számlánkat, hogy igénybe vehessük a promóciós ajánlatokat.

Milyen bónuszokat tartalmaz a 1xbet promóciós üdvözlőcsomagja?

 • A 1xbet üdvözlő bónusza sportfogadási és kaszinóban felhasználható bónuszokat tartalmaz.
 • A sportfogadás esetén akár 30 500 Ft-os értékig kiterjedő 100%-os befizetési bónuszt szerezhetünk, azaz a megadott limitig a befizetett összeg akár teljes értékét megkaphatjuk fogadási kreditként (természetesen a megforgatási követelmények teljesítésével).
 • A kaszinó promóciós csomagját tekintve a bónusz teljes összege akár 1500 eurót is elérheti, ez azonban részletekben kihasználható promóció, azaz lépésenként kell haladni a megforgatási követelmények teljesítésével. 
 • Az ingyen pörgetések szintén a kaszinó bónuszával igénybe vehetők. Ezek felhasználása bizonyos játékokra érhetők el, a megadott szintekhez pedig itt is különböző számú ingyenes pörgetés kapcsolódik.

 

A bónuszok felhasználási feltételei

Mielőtt úgy döntünk, igénybe vesszük a 1xbet bónusz adta lehetőségeket, mindenképpen tájékozódjunk a pontos felhasználási feltételekről – a honlapon ezek ugyanis részletesen, minden szabályra kiterjedve vannak közzétéve, így elkerülhetjük azt, hogy utólag szembesülünk egy fontos kitétellel.

Néhány fontos megforgatási követelményt azonban én is összeszedtem, hogy egy képet alkothassunk a feltételekről:

A sportfogadási bónusz legfontosabb felhasználási feltételei

 • A sportfogadási üdvözlőbónusz 100%-os befizetési bónusz jelent akár 30 500 Ft-és értékig.
 • A bónusz csak akkor kerül jóváírásra, amennyiben teljesül az összes megforgatási feltétel.
 • A megforgatáshoz gyűjtőfogadást kell megtennünk az oldalon, amely során a bónuszösszeg legalább 5x-ösének megfelelő összeget kell megforgatnunk. 
 • A gyűjtőfogadás részeként legalább 3 eseményre kell fogadást tennünk, illetve a fogadási piacok közül legalább háromnak 1.40-es szorzó felett kell lennie.
 • A bónuszt minden esetben használjuk fel az aktiválást követő 30 napon belül – mivel ez egy üdvözlőbónusz, így ezt követően már nem elérhető a felhasználóknak.

A kaszinó üdvözlőbónuszának legfontosabb felhasználási feltételei

 • A kaszinó üdvözlőcsomagja összesen akár 1 500 eurós bónuszt jelent, illetve 150 ingyenes pörgetést is szerezhetünk.
 • A kaszinó bónusza során különböző, egymásra épülő szinteket kell teljesíteni. A 4 szinten négy részletben tudjuk teljesíteni a megforgatási követelményeket – itt fontos megemlíteni azt, hogy az egyes szintekről csak akkor léphetünk tovább a következőre, amennyiben az adott lépcső követelményeit teljesítettük.
 • A forgatási követelmények teljesítését az aktiválást követően 7 napon belül teljesíteni kell.
 • A bónusz az honlapon megadott játékoknál teljesíthető szintenként – ezzel kapcsolatban mindenképpen tájékozódjunk a honlapon is.

1xbet magyar – A legfontosabb tudnivalók: gyakori kérdések a 1xbet fogadóirodával kapcsolatban

A 1xbet legális fogadóiroda magyar felhasználók számára is?

A magyar szerencsejáték korlátozás vadregényes történetében már nehéz kiigazodni, még annak is, aki hosszú ideje érdeklődik a sportfogadás és online kaszinók világa felé, így ez a kérdés, érthetően, rengeteg alkalommal elhangzik. A jó hír az, hogy mivel a 1xbet minden szükséges működési engedéllyel rendelkezik, így használata Magyarországról is legálisnak számít. Az egyetlen nehézséget az okozhatja, hogy az oldal elérés néha (teljesen oktalanul) nem elérhető Magyarországról – erre a megoldásra azonban már létrehozták az úgy nevezett alternatív linkeket. Erről azonnal bővebben is szólni fogok.

Mi az a 1xbet alternatív link és miért szükséges?

A 1xbet alternatív linket legjobb úgy elképzelni, mint egy alternatív útvonal, mellyel ki tudjuk kerülni az olyan jogtalan blokkolásokat, amelyek jó pár szerencsejáték irodának okozna fejfájást országunkban is. Az alternatív link használatával a bukméker oldalak elérhetőségét akadályozó letiltást könnyedén kikerülhetjük, miközben pontosan ugyanazokat a funkciókat érhetjük el, mint amelyet az oldal egyszerű megnyitásával tudnánk.

Milyen bónuszok érhetők el a 1xbet fogadóiroda oldalán?

A fentebb már leírt 1xbet bónusz ajánlatok minden újonnan regisztráló felhasználónak elérhető. A promóciós ajánlatok azonban a legtöbb esetben nem érnek végett a regisztrációnál – az aktuális, már regisztrált felhasználók által igénybe vehető promókról mindig a Főoldalon vagy a Promóció fül alatt tudhatunk meg többet.

Mennyi időt vesz igénybe a 1xbet regisztráció?

A 1xbet regisztráció egyik nagy előnye, hogy fiókot akár néhány másodperc alatt létrehozhatunk az egy-kattintásos regisztráció segítségével. Ezt követően természetesen fontos, hogy profilunkba belépve egyéb személyes adatainkat is kitöltsük, ugyanis ezek megadása nélkül bizonyos funkciók nem érhetők el a honlapon. Ezt viszont megtehetjük később is akár, magunknak meghatározva, hogy mikor van rá időnk.

Milyen nyelven érhető el a 1xbet oldala Magyarországon? Csak angolul van a felület?

A 1xbet számos nyelven elérhető, nem csak angolul, így a magyar felhasználók is könnyedén élvezhetik az oldal szolgáltatásait anyanyelvükön. A teljes felület magyar nyelven megtalálható, és nem csak, hogy a platform van lefordítva, hanem az ügyfélszolgálat munkatársai is magyarul állnak rendelkezésünkre bármilyen kérdésünk merülne fel az oldal használata során.

Úgy hallottam, hogy a 1xbet már kriptovalutákat is elfogad. Igaz ez?

Bizony, a híresztelések igazak: a 1xbet magyar oldala is egyike azoknak a nagyobb sportfogadási irodáknak, ahol már kriptovalutákkal is feltölthetjük számlánk egyenlegét. Ráadásul nem csak bitcoinnal fizethetünk, hanem számos más kriptopénzt is elfogad az oldal befizetési opcióként.

Csak sportokra tudok fogadni a 1xbet magyar oldalán?

Nem, a 1xbet a globális trendeket követve nem csak sportfogadási lehetőséget biztosít oldalán, hanem az egyéb fogadási piacok mellett (pl. akár időjárás) online kaszinót és játékokat is működtet. A pörgetős nyerőgépek mellett játékok is vannak, illetve az élő kaszinóban rulett, blackjack és baccarat is vár az érdeklődőkre.

Milyen sportokkal találkozhatunk a 1xbet fogadási piacain?

A 1xbet regisztráció után rengeteg sportágra és azokon belül számos ligára tehetjük meg fogadásainkat. Az alapvetőnek számító labdarúgás, a tenisz, a jégkorong, a kosárlabda, az autóversenyek számos sorozata mellett helyet kapott még jó pár, bizonyos értelemben kisebb, kevésbé követett sport is: pl. a golf, a darts vagy az atlétikai versenyek.

Magyar sportok is elérhetők vagy csak a nemzetközi sportélet versenyei?

A nagy nemzetközi ligák és versenysorozatok mellett természetesen magyar kupákra és mérkőzésekre is fogadhatunk, így a magyar sportéletet sem kell hiányolnunk amiatt, hogy egy külföldi bukméker irodát választunk.

Hogyan tudom feltölteni a számlámat a 1xbet magyar oldalán?

A ki- és befizetési opciókról és azok limitjeiről és minimális befizetési összegeiről a honlapon találunk részletes tájékoztatást, de röviden elmondható, hogy a bankkártyás befizetések mellett elérhetők még e-pénztárcák, online fizetési rendszerek, kriptopénzek és a banki átutalás opciója is.

Az ügyfélszolgálat: hogyan érhető el

Ahogy korábban is említettem, a 1xbet magyar oldalán nem csak maga a platform van lefordítva, hanem probléma vagy kérdés esetén az ügyfélszolgálat munkatársaihoz is magyar nyelven fordulhatunk. Erre ráadásul több opciónk is van, így a számunka legmegfelelőbb módon fordulhatunk az ügyfélszolgálathoz.

Hol találhatjuk meg?Előnyök
Élő chatA honlap jobb alsó sarkában a Tegye fel kérdését! feliratra kattintvaGyors válaszadási idő, a kérdések azonnali megválaszolására tökéletes
Telefonos visszahívásProfilunkból kérhetjük vagy a honlap tetején a Telefonra kattintvaHosszabb segítségnyújtást és konzultációt tesz lehetővé
E-mailA honlap alján az Elérhetőségekre kattintva láthatjuk a különböző emaileket (pl. pénzügyi kérdések vagy adatvédelem)Specifikus problémák és kérdések esetén ajánlott lehet, ugyanis a különböző részlegek képesek a változatos problémák orvoslására

Be- és kifizetési opciók

Befizetési lehetőségek

Befizetési lehetőségek a 1xbet oldalánKöltségek
Bankkártyás fizetés: VISA, Mastercardingyenes
Fizetési rendszerek: pl. Neteller vagy Payeeringyenes
E-pénztárcák: pl. Skrillingyenes
Pre-paid kártyák: pl. Paysafecardingyenes
Kriptopénzek: pl. BTC vagy DASHa tárcáról való utalása díja, de a 1xbet nem számít fel extra kezelési díjat

Kifizetési lehetőségek

KIfizetési lehetőségek a 1xbet oldalánKöltségek
Bankkártyás fizetés: VISA, Mastercardjutalékmentes
Fizetési rendszerek: pl. Neteller vagy Payeerjutalékmentes
E-pénztárcák: pl. Skrilljutalékmentes
Banki utalás: pl. SEPAjutalékmentes
Kriptopénzek: pl. BTC vagy DASHjutalékmentes

1xbet mobil alkalmazás: kényelmes és jól kialakított

A 1xbet egyik nagy előnye még, hogy nem csak a PC-n vagy laptopon keresztül érhetjük el a bukméker iroda felületét, hanem akár már telefonunkon is: a böngészőn keresztül, de még jobb megoldásként telefonos alkalmazás formájában is. A 1xbet mobil app fejlesztését tekintve is hozza azt a nemzetközi szintet, amit egy ilyen hírű sportfogadási irodától elvárhatunk, így az alkalmazáson tett fogadások nem csak, hogy problémamentesek szoktak lenni, de még kényelmesebbé is teszik a fogadási élményt, hiszen bárhonnan elérhetők.

1xbet telefonos applikáció előnyei és hátrányai

 • Az alkalmazás letöltését egyenesen a honlapról tehetjük meg, így pl. Android esetén ne is kezdjünk kutakodni a Play Store rendszerében. Helyette nyissuk meg a telefonunk böngészőjén keresztül a honlapot, ahol a honlap legtetején található okostelefon ikonra kattintva el is kezdhetjük a letöltési és telepítési folyamatot.
 • iPhone készülék használatakor is választhatjuk ugyanezt az utat, de ebben az esetben egyenesen az App Store-ból megkeresve is megtalálhatjuk az alkalmazást.
 • Az alkalmazás minden funkciót lehetővé tesz a fogadók számára, legyen szó élő fogadásról vagy közvetítésről, így semmiről sem kell lemondanunk a használata során, amit már korábban megszokhattunk a böngészős verzióban.
 • Az alkalmazás nem igényel sok tárhelyet, illetve kapacitást sem, így nem kell amiatt sem aggódnunk, hogy csak a legújabb, legjobb telefonokon futna az applikáció: a legtöbb ma használatos okostelefon simán, szépen futtatja.
 • A navigáció logikusan felépített, a profilunkban könnyedén ki tudunk igazodni.

1xbet magyar: miben jó az oldal és miben tudna még fejleszteni?

S bár, aki ezt a bejegyzést eddig elolvasta, az láthatja, hogy én meglehetősen kedvelem a 1xbet bukméker iroda funkcióit, azért szeretnék néhány olyan dolgot is megemlíteni, amelyben tudna az iroda még fejleszteni – hiszen a magas szintű és kedvelt funkciók mellett, azért megtalálható néhány hátránya is az oldalnak.

A 1xbet fogadás előnyeiA 1xbet fogadás hátrányai
 • változatos fogadási piacok kompetitív szorzókkal
 • túlzsúfolt főoldal, néha már zavaróan sok animáció
 • ki- és befizetési lehetőségek széles választéka, rengeteg jutalékmentes opcióval
 • jól kidolgozott póker hiánya – a legnagyobb hangsúly a sportfogadáson és a kaszinón van
 • 1xbet mobil alkalmazás is elérhető
 • magas bónuszok, de néha hosszas a megforgatási követelmények teljesítése
 • kedvünkre alakítható felhasználói felület (pl. változtatható nézetek)

 

1xbet vélemény: ajánlanám-e az oldal használatát?

A 1xbet az utóbbi években szerzett igazán hírnevet magának hazánkban – bár külföldön már hosszú ideje jelentős bukméker és online kaszinónak számított, Magyarországon főként a izavaros szabályozások miatt nem volt ideje kiteljesedni. Ma azonban egy széles sport felhozatallal rendelkező és kiterjedt játékokat felsorakoztató irodának számít. Én személy szerin külön előnyének tartom, hogy egyszerű regisztrációval és gyors ki- és befizetésekkel segítik elő a felhasználó élményt.

S bár vannak dolgok, amikben szerintem még tudna javulni az oldal, (pl. a túlzsúfolt főoldal engem néha tudott zavarni) összességében egy nívós, nemzetközi szintet megütő sportfogadási élményt tudott számomra biztosítani minden alkalommal, amikor a 1xbetet választottam – így nem tudok mást mondani, mint hogy mindenkinek ajánlom, akinek hasonló elvárásai vannak egy ilyen irodával szemben.