Bet365 bónuszkód 2024 – 365FOGADAS

A bet365 oldala az egyik legismertebb név az online sportfogadás és kaszinó világában, az új felhasználók számára azonban még ismeretlen lehet, hogy pontosan mit is várhatnak az oldaltól. Pont ezért most a személyes tapasztalataimat gyűjtöttem össze az oldalról, a fogadásokról és a bet365 bónuszkód használatáról.

Ellenőrizve
15.000 Ft
365FOGADAS
Csatlakozás most →
Bónusz és ajánlatok részletei

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.

T&C:

A bet365 fogadási kreditekkel ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Az 365FOGADAS bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Feltételek, időhatárok és kivételek.
Lejárat dátuma: 31-12-2024
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

Bet365 bónuszkód – 365FOGADAS hozza izgalmas ajánlatok

Bet365Bonus a nabídkyBónuszkód

Kaszinó 

Akár 30.000 Ft Új játékos bónusz

A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

365FOGADAS

 

Sportfogadás

 

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek

A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek

365FOGADAS

Contents

A legfontosabb tudnivalók a bet365 bónuszkód használatáról 

A legfontosabb tudnivalók a bet365 bónuszkód használatáról 

Bet365 bónuszkód – regisztráció és a felhasználói fiók megalkotása

Mielőtt a fogadásokról vagy az oldal egyéb szolgáltatásairól kezdenék el hosszasan mesélni, először vegyük azt sorba, hogy pontosan hogyan is kell regisztrálni az oldalon. A fogadások megtételéhez minden esetben szükségünk lesz egy fiókra. Azonban aggodalomra nincs ok, hiszen ennek nagyon egyszerű az elkészítése még a bet365 bónuszkód felhasználásával is, és akkor is, hogy ha a bet365 alternatív link segítségével jutunk el az oldalra.

  1. Látogassunk el a bet365 oldalára, ahol a főoldalon rögtön sárgával kiemelve látjuk az Új számla feliratot. Erre kattintva azonnal a regisztrációs ablak nyílik meg előttünk.
  2. A regisztrációs ablakban töltsük ki a kért adatokat, mint pl. a nevünket, e-mail címünket, tartózkodási helyünket vagy éppen a születési időnket. (18 éves kor alatt nem használhatjuk az oldalt, ezért is szükséges ezt megadni.)
  3. Itt, amennyiben rendelkezünk a bet365 bónuszkód egyikével, akkor a jelzett mezőben ezt is adjuk meg.
  4. Ha minden adatunkat megadtuk, jöhet a számlánk feltöltése. Ehhez a bet365 magyar oldala is többféle lehetőséget biztosít, így választhatunk a bankkártyás fizetés, az utalás vagy pl. a paysafecard nevű online fizetési felület használata között.
  5. Ha a számlánkat is feltöltöttük, akkor érdemes azonnal teljesíteni a személyazonosítási folyamatot is, hiszen ezzel fogunk minden funkciót elérni az oldalon. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a profilunkban feltölteni két hivatalos dokumentumot, amelyek igazolják, hogy valóban mi használjuk a fiókot. Erre pl. megfelelő a személyi igazolványunk vagy útlevelünk egy másolata.
  6. Ezt követően már csak a fogadás vagy esetleg a kaszinós játékok kipróbálása van hátra, szóval indulhat is a játék. Az elérhető sportokat bal oldalon sportágak szerint szétválogatva találhatjuk meg, de a legnépszerűbb aznapi meccsek általában már a főoldalon elérhetők szoktak lenni.

bet365 regisztráció

Bet365 bónuszkód: GYIK

1. Legális a bet365 oldalának használata magyar felhasználóknak?

Igen, a bet365 teljes mértékben legálisan üzemel. Ezt mindenki magának is tudja ellenőrizni, hiszen a honlapon kötelesek megadni az engedélyszámot és hogy mely hatóság ellenőrzése alatt állnak (ez a máltai szerencsejátékokat ellenőrző felügyelet a bet365 esetében). Ezeket az adatokat az oldal legalján találhatjuk meg.

2. Hogyan tudok fogadást tenni az oldalon?

Mindenekelőtt egy felhasználói fiókot kell létrehoznunk az oldalon, melyet az Új számla feliratra kattintva tudunk megtenni. (Itt ne felejtsük el a bet365 bónuszkód beírását sem.). Ha kész vagyunk ezzel, akkor a választott mérkőzés esetében az általunk preferált szorzóra kattintva tudjuk megadni, hogy pontosan mekkora összeget szeretnénk feltenni az adott fogadásra. Az aktív fogadásainkat mindig tudjuk a profilunkban is ellenőrizni.

3. Hogyan tudom feltölteni a számlámat?

A bet365 oldala többféle fizetési opcióval rendelkezik, bár azt el kell ismerni, hogy vannak olyan fogadási oldalak, akik ennél szélesebb választékot ajánlanak. De a bet365 esetében is elérhető a nagyon népszerű bankkártyás fizetési lehetőség, illetve a banki utalás és bizonyos online fizetési lehetőségek is (pl. paysafecard).

4. Mikor kell megadni a bet365 bónuszkód kódját?

A bet365 bónuszkód az új felhasználók számára elérhető, így a felhasználását is a regisztráció során kell majd megejtenünk. A regisztrációs ablak legalján találjuk meg azt a mezőt, ahol ez a bet365 bónuszkód megadható és felhasználható.

5. Milyen sportokra tudok fogadni az oldalon?

A bet365 az egyik legszélesebb sportfogadási kínálattal rendelkezik az online fogadások piacán. Bár természetesen a legtöbb felhasználó a labdarúgás, a tenisz vagy éppen a motorsportok miatt választja az oldalt, rengeteg „kisebb” sportot is megtalálhatunk az oldalon (pl. asztali tenisz vagy strandröplabda). Ezen felül a magyar felhasználóknak külön előnyös lehet az is, hogy nem csak az NBI-es meccsekre, de az NBII vagy a Magyar Kupa jó pár mérkőzésére is lehet fogadást tenni.

6. Hol lehet letölteni a bet365 alkalmazását? Van bet365 mobil app?

A bet365 már külön mobil alkalmazással is rendelkezik, hogy egyszerűbbé tegye a fogadást a felhasználók számára. Ezzel ugyanis szinte bárhonnan és bármikor tudunk fogadni – ehhez mindössze internetelérésre és a mobileszközünkre van szükség. Az egyetlen bonyodalom, hogy a bet365 app nem található meg pl. a Play Store kínálata között; ehelyett ezt az applikációt egyenesen a bet365 oldaláról kell majd letöltenünk.

7. Hogy tudok kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal?

Az ügyfélszolgálattal a legegyszerűbben az élő chat szolgáltatás segítségével tudunk majd kapcsolatba lépni. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy Súgó > Kapcsolat részre kattintunk, ahonnan már rögtön megnyitható a chat ablak. Ez a hét minden napján, napi 24 órában elérhető, így egyértelműen jóval gyorsabb, mint az email küldése.

8. Élő közvetítés is elérhető a bet365 oldalán?

A bet365 oldal több mérkőzésre is biztosít élő közvetítési lehetőséget. Ez azt jelenti, hogy nem csak fogadni tudunk a mérkőzésre, de azt élőben is tudjuk nézni. Azt azért fontos kiemelni, hogy az élő közvetítés elérésének vannak külön feltételei. Először is mindenképpen be kell regisztrálva lennünk az oldalra, de azon felül még vagy aktív fogadásunknak kell lennie a meccsen, vagy lenni kell egy fogadásra elegendő összegnek a számlánkon.

bet365 365FOGADAS

bet365 vélemények: mennyire nyerte el a tetszésemet az oldal?

Felhasználói élmény: egyszerű regisztráció, könnyen használható felület

A bet365 oldalára belépve szerintem sokaknak azonnal nagyon szimpatikus az oldal, hiszen sok online fogadóirodával vagy kaszinóval szemben nagyon letisztult a kinézete. Nincsenek felesleges felugró reklámok és túlzott színek, így könnyen lehet tájékozódni az oldalon. A regisztráció nem a leggyorsabb, hiszen viszonylag sok adatot kell megadnunk, azonban mindig egyértelmű, hogy mi a következő lépés, így bárki könnyedén fiókot tud regisztrálni, és a bet365 bónuszkód aktiválásával sem lesznek gondjai. Természetesen a teljes oldal magyar nyelven elérhető, amely nagy könnyebbség lehet sokak számára.

Elérhető sportok a bet365 oldalán

Ahogy ez már fentebb is szóba került, a bet365 oldala a piacon az egyik legszélesebb sportfelhozatallal rendelkezik. Valószínűleg senkit sem lepünk meg, ha azt mondjuk, hogy a legnépszerűbb sport jelenleg is a labdarúgás. Ezen belül a Bajnokok Ligája, a Premier League és természetesen a magyar bajnokságok (NBI, NBII, Magyar Kupa) a legnépszerűbbek a hazai sportfogadók között, de én például kifejezetten jó ajánlatokat szoktam találni a Forma-1-es futamok vagy éppen olyan amerikai ligák meccseire, mint az NHL vagy az NBA. Emellett az olyan alapvető fogadások sem hiányozhatnak, mint a lovi vagy éppen az agárversenyek.

Szorzók, limitek: hozza a piacon megszokott szintet

Nehéz a szorzókat összességében megítélni az oldalon, hiszen ahány bajnokság (sőt, ahány meccs), annyiféle oddsot találhatunk. Azért a legtöbb esetben hozza a bet365 a versenyképes szorzókat, de az is biztos előfordul, hogy máshol éppen egy kicsivel magasabb oddsokat találunk. Szerintem mindig érdemes több oldal ajánlatát is megvizsgálni a fogadások előtt, de a bet365 mindenképpen jó kiindulási pont.

A fogadási limitek, azaz hogy maximálisan mekkora nyereményt tudunk bezsebelni egy-egy fogadáson megint csak nagyban függ attól, hogy éppen melyik sportág melyik mérkőzéséről beszélünk. Általában azért igaz az, hogy az olyan népszerű mérkőzések, mint mondjuk a Bajnokok Ligája meccsei, magasabb limitekkel dolgoznak, mint a kevésbé követett bajnokságok.

A bet365 sportfogadás legerősebb funkciói

Fogadáskészítő

A fogadáskészítő segítségével akár 12 piac fogadásai lehet összekombinálni. Itt olyan fogadásokat lehet leadni, amiket hagyományos módon nem lehetett volna, mivel összefüggő választásokat tartalmaznak.

Élő fogadás

Az élő fogadás funkció számomra az egyik legjobb része a bet365 oldalának, bár az is biztos, hogy ezzel azért nem egyedüli a piacon; mára már a legtöbb sportfogadó iroda elérhetővé teszi ezt. Az élő fogadás során ugyanis a meccs közben is tudunk fogadásokat tenni, és nem csak a mérkőzés megkezdése előtt. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a szorzók is folyamatosan változnak, reflektálva azt, hogy hogyan alakulnak az erőviszonyok a mérkőzésen. Szerintem nagyon izgalmas ezzel a lehetőséggel élni, aki pedig még nem próbálta korábban, az a bet365 magyar oldalán megteheti ezt.

Élő közvetítés

Az élő közvetítésről szintén esett már szó fentebb, azonban mindenképpen ki szerettem volna emelni a legjobb funkciók között is, hiszen sokak számára érdekes lehet ez. A bet365 oldala mindennap több száz mérkőzést közvetít a felhasználók számára, hogy fogadás közben ezeket élőben tudjuk követni. (Ehhez ne felejtsük el teljesíteni a bet365 regisztráció folyamatát, és persze, ha már ott vagyunk, akkor használjuk ki a bet365 bónuszkód nyújtotta extrákat is.)

A sportfogadáson túl: kaszinós játékok a bet365-től

A bet365 kaszinós felhozatala majdnem olyan széles, mint a sportfogadás kínálata, így ne lepődjünk meg azon, hogy ha végeláthatatlannak tűnő rulett, jackpot és blackjack lehetőségek tárulnak majd elénk. Én személyes kedvencemként mindenképpen a rulettet emelném ki, azon belül pedig szinte bármelyik lehetőséget, hiszen nagyon izgalmas pillanatokat rejt magában minden játék. De érdemes lehet körülnézni a jackpotok és a különböző kártyajátékok között is, ugyanis itt is gyakran vannak speciális ajánlatok.

Legjobb kaszinós funkciók

  • Élő rulett, baccarat és blackjack játékok is elérhetők
  • Nagyon magas jackpot nyeremények
  • Folyamatosan frissülő kínálat

Bet365 játékok: gyors, könnyű szórakozási lehetőség

A bet365 játékok gyors, könnyű kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak a sportfogadás mellett. Rengeteg jackpot, nyerőgépes játék vagy kártyajáték közül válogathatunk, és több olyan játékot is kipróbálhatunk, amelyek csak a bet365 oldalán érhetők el. Nekem személyes kedvenceim a sport, és azon belül is a foci témájú szerencsejátékok, mint pl. a Football Favourites, ahol a sport iránti szeretetemet lehet összekapcsolni egy kis izgalmas játékkal.

Póker asztalok sokasága is várja a játékosokat

A póker sem hiányozhat a bet365 oldaláról, hiszen alapvető szerencsejátékról beszélünk itt is. A póker részleg kissé különállónak tűnhet a sportfogadástól és kaszinótól, itt ugyanis a legjobb felhasználó élményt akkor érhetjük el, ha letöltjük a külön póker alkalmazást. (Bár, fontos kiemelni, a böngészőn keresztül is lehet játszani). Itt a legnépszerűbbek a Twister Sit & Go játékok, de rengeteg egyéb is elérhető – sőt, gyakran vannak különböző extra kihívások és versenyek is.

bet365 Póker

Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

A regisztrációt követően (pont azután miután megadtuk a bet365 bónuszkód aktuális verzióját) kerül sor a számlánk feltöltésére. Ehhez a bet365 oldala is ajánl többféle fizetési lehetőséget, amelyeket most röviden össze is gyűjtöttem az érdeklődők számára.

Befizetési lehetőségek

A befizetési lehetőségek közül elérhető: a bankkártyás fizetés (Visa, Mastercard és Maestro is), a banki utalás és a paysafecard használata is. Ezek közül mindegyik teljesen ingyenes, tehát a bet365 semmilyen extra költségek nem számol fel a befizetések után.

Pénzfelvételi lehetőségek

A pénzfelvételi lehetőségek szinte teljesen ugyanazok, mint a befizetési opciók voltak. Ez azt jelenti, hogy itt is elérhető a bankkártyás kifizetés, a paysafecard alkalmazása vagy a banki utalás. Ezek szinten ingyenesen érhetők el, bár egy különbség, hogy a banki utalás csak egyszer ingyenes 28 naponta, ezenfelül már költsége lesz a kiutalásnak.

Az ügyfélszolgálatot gyorsan el lehet érni minden esetben

Számomra még egy nagy pozitívum volt a bet365 oldala esetében, hogy probléma vagy kérdés esetén könnyen el lehetett érni az ügyfélszolgálatot. Szerintem sokan félnek attól, hogy egy külföldi online fogadó irodánál kérdés esetén nem fognak majd megoldást találni a problémájukra. Azonban a bet365 esetében emiatt nem kell aggódnunk. Ha kérdésünk van, akkor először érdemes a GYIK szekcióban körülnézni, ugyanis rengeteg problémára már ott választ találhatunk (pl. ha valamiért nem akar működni a bet365 bónuszkód). De ha valami speciálisabb gondunk akad, akkor az élő chaten a nap 24 órájában kapcsolatba lehet lépni az ügyfélszolgálattal, akik mindig készséggel állnak rendelkezésünkre.

Telefonos fogadási élmény: milyen a bet365 app?

Mostanában egyre több sportfogadási oldal áll elő saját applikációjával, de a bet365 esetében már régóta élhetnek a felhasználók ezzel a lehetőséggel. Én személy szerint általában a bet365 app segítségével teszek fogadásokat, mert sokkal egyszerűbb, minthogy csak ezért bekapcsoljam a laptopomat. A mobil appot rögtön le tudjátok tölteni a bet365 oldaláról a böngészőtökben. Ehhez csak annyi jó tanácsom van, hogy a letöltés előtt engedélyezzétek az ’idegen forrásból származó appokat’ a telefonotok beállításai között. Enélkül ugyanis gondok lehetnek a telepítéskor.

Az app egyébként egészen hasonlóan van kialakítva, mint az asztali verzió, így könnyen ki fogja magát mindenki ismerni. Ha újak vagyunk, természetesen fiókot is tudunk regisztrálni az applikáció segítségével, és itt ugyanúgy fel tudjuk használni a bet365 bónuszkód előnyeit is.

Végső gondolatok: a legnagyobb előnyök és hátrányok összefoglalva

Ami a bet365 mellett szólAmin még van mit javítania az oldalnak
mindennap többszáz sporteseményre fogadhatunkviszonylag kevés befizetési mód érhető el
elérhető élő fogadás és élő közvetítés islehetne szélesebb a promóciós kínálat
a bet365 bónuszkód remek ajánlatokat rejt az új felhasználóknak
egyszerű fogadás magas szorzókkal

bet365 vélemények: minden sportfogadó számára rejteget érdekességeket

Ha egy új sportfogadási oldalt keresünk, akkor én személy szerint a bet365 oldalát mindenképpen ajánlanám. Ahogy a fentebb leírtakból is látszik, a rendkívül széles sportkínálat, a magas oddsok és a bet365 bónuszkód segítségével szerezhető extra ajánlatok erős pozitívumként jelennek meg az oldal esetében. Természetesen itt is van még fejleszthető dolog (pl. viszonylag kevés befizetési opció érhető el), azonban összeségében egy könnyen használható, felhasználóbarát és élvezetes fogadási élményt biztosító oldalról van szó. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a regisztráció is néhány perc alatt megejthető.