bet365 Belépés és Regisztráció Útmutató 2024

Rövid útmutató a legfontosabb bet365 belépés és regisztrációval kapcsolatos kérdések megválaszolására: hogyan tudjuk aktiválni a bet365 bónuszkód előnyeit és hogyan tudjuk elkezdeni a fogadást az oldalon.

Ellenőrizve
15.000 Ft
Regisztrálj 365FOGADAS
Bónusz és ajánlatok részletei

Számlanyitási ajánlat
Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.

T&C:

A bet365 fogadási kreditekkel ad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Az 365FOGADAS bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.

Feltételek, időhatárok és kivételek.
Lejárat dátuma: 31-12-2024
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

bet365 Belépés és Regisztráció: Hogyan tudunk belépni a bet365 oldalára egy bet365 alternatív link segítségével?

 • Gyors kitérő az alternatív linkre: A bet365 alternatív link segítségével az oldal akkor is elérhető, ha az oldal (valamilyen földrajzi blokkolás miatt) nem megnyitható az adott országból. Mivel maga a bet365 oldalának használata legális országunkban, ezért az alternatív linkek használata sem fog semmilyen problémát okozni.
 • A bet365 oldalára érve (vagy simán a böngészőbe beírva vagy az alternatív link segítségéveé), a jobb felső sarokban találhatjuk meg az Új számla feliratú sárga gombot, erre kattintsunk.
 • Az azonnal felugró regisztrációs ablak által kért mezőket töltsük ki: itt olyan személyes adatainkat kell majd megadnunk, mint név, lakcím, elérhetőség.
 • Itt tudjuk beállítani azt is, mi legyen a jelszavunk, hogy milyen szorzó formátumot szeretnénk látni az oldalon, és a bónuszkódot is itt adhatjuk hozzá – mindössze csak írjuk be az oldal alsó felén lévő opcionális mezőbe. 
 • A végén pipáljuk ki a feltételek, majd kattintsunk a bet365 regisztráció gombra.
 • Ezután azonnal a számla feltöltését is elvégezhetjük. Ez nekem személyesen bankkártyával volt a legegyszerűbb és leggyorsabb, azonban mindenki kedvére választhat az opciók közül.
 • Ahhoz, hogy teljesen készen álljunk a fogadásra, és minden funkciót tudjuk használni az oldalon, még a személyazonosítás folyamtát is el kell végeznünk. Ehhez kettő darab hivatalos okiratot kell feltöltenünk (én pl. a személyi igazolványom és az útlevelem másolatát töltöttem fel). Ezt az oldal munkatársai ellenőrzik, ezt követően pedig már tényleg készen állunk – indulhat a fogadás!

Bet365 regisztráció – tippek

 • A bónuszkódot semmi esetre se felejtsük el beírni az új számla létrehozásakor, hiszen enélkül kimaradunk a bet365 üdvözlő promóciójából.
 • A személyazonosítás folyamatát is érdemes minél hamarabb megtenni. Az oldal minden funkciója csak ezt követően érhető el.
 • Az üdvözlőcsomag felhasználása előtt mindenképpen olvassuk el a bónusz felhasználási feltételeit, hogy tisztában legyünk a megforgatási feltételekkel. Ezek tapasztalatom szerint nem nehezen teljesíthetők, azonban ismeretük szükséges ahhoz, hogy minél hamarabb és egyszerűbben teljesíthessük őket.

Hogyan tudunk belépni a bet365 mobil alkalmazásba?

 • A bet365 mobil alkalmazást iPhone esetén az App Store-ból tudjuk letölteni, míg ha valamilyen Androidos készülékkel rendelkezünk, akkor közvetlenül a bet365 oldaláról tudjuk ugyanezt megtenni. (Ekkor egy APK fájlt fog letölteni a telefonunk, ezt kell majd futtatnunk és ezt fogja telepíteni a készülék.)
 • Amennyiben még nincs bet365 felhasználói fiókunk, ezt telefonon is meg tudjuk alkotni.
 • A telepített alkalmazást nyissuk meg, majd az Új számla gombra kattintsunk.
 • A szükséges adatok itt is ugyanazok lesznek, mintha laptopról nyitottuk volna meg a számlánkat: név, elérhetőség, cím.
 • A számla feltöltése itt is meglehetősen egyszerű: tudunk ugyanúgy kártyával online fizetni, így számlánkat is szinte pillanatok alatt fel tudjuk tölteni.

Bet365 mobil app

Bet365 mobil app belépés – tippek

 • A mobil app különösen azoknak lehet jó, akik nem szeretnének csak a fogadás kedvéért laptoppal vagy PC-vel bajlódni.
 • Az applikáció ráadásul kevés helyet foglal és nem fogyaszt sokat, így a telefonunk sem fog panaszkodni emiatt.
 • Amennyiben valaki nem szeretné letölteni az alkalmazást, de telefonról szeretne fogadni, az használhatja a bet365 mobilbarát böngészős verzióját is.

Hogyan regisztráljunk a bet365 bónuszkód segítségével?

 • A bet365 bónuszkód aktiválás rendkívül egyszerű: az Új számla nyitása után automatikusan felugró regisztrációs felület legalján a Bónuszkód mezőbe írjuk be az aktuális kódot.
 • Ezt követően a regisztrációs folyamat teljes mértékben megegyezik a már fent leírtakkal.
 • A számlánkra való első befizetéskor aztán már csak annyit kell tennünk, hogy kipipáljuk a befizetési bónusz kérését, a bónusz pedig már aktiválva is van.
 • Ezt követően a megforgatási feltételek teljesítésének függvényében szerezhetjük meg a fogadási krediteket.

A legfontosabb kérdések a bet365 használatáról

Legális a bet365 használata Magyarországról?

Igen, a bet365 bár külföldi bejegyzésű szerencsejáték iroda, de minden szükséges engedéllyel rendelkezik.

Mire jó a bet365 belépés?

A bet365 belépés lehetőséget ad a bet365 által ajánlott fogadási piacokon fogadások megtételére, illetve a kaszinó, élő kaszinó és póker használatára is.

Mennyi időbe telik a bet365 regisztráció?

Maga a bet365 regisztráció mindössze néhány perc, hiszen csak alapvető adatainkat kell megadni. Ezt követően a személyazonosítás igényelhet kicsit hosszabb időt, de ezt is viszonylag hamar elvégzi nekünk az oldal.

A bet365 milyen nyelveken érhető el? Magyarul is van?

Igen, a bet365 amellett, hogy számos idegen nyelven is elérhető, Magyarországon automatikusan magyar platformmal fogadja a játékosokat.

Milyen sportokra fogadhatok a bet365 oldalán?

A bet365 szinte minden sportot ajánl, amit a legnagyobb sportfogadási irodák: foci, tenisz, kosár, hoki, autósportok, lóversenyek, esport versenyek és még számos más.

A bet365 telefonról is elérhető?

Igen, mind alkalmazás, mind mobil-barát böngészős verzióban is elérhető.

Hogyan tudunk regisztrálni a bet365 kaszinó oldalára?

 • Amennyiben még nem regisztráltunk korábban a bet365 oldalán, kattintsunk az Új számla létrehozása gombra.
 • A felugró ablakban adjuk meg személyes adataink, illetve a bónuszkódot, ha rendelkezünk vele.
 • Tegyük meg első befizetésünket számlánkra, és már használhatjuk is a bet365 kaszinó és élő kaszinó szolgáltatásait.

A bet365 bár főként sportfogadásáról híres, kaszinó részlegére is büszke lehet. A jól ismert nyerőgépek, pörgetős játékok vagy asztali játékok mellett folyamatosan frissülő saját játék részleggel is rendelkezik. Az élő kaszinót különösen kiemelendőnek találom: itt valós osztók mellett játszhatunk rulett, baccarat vagy blackjack játszmákat.

Hogyan tudunk regisztrálni a bet365 póker oldalára?

 • A bet365 külön póker szoftverrel is rendelkezik: ez vizuálisan és animáció szempontjából is ajánlott, de böngészőn keresztül is játszhatunk.
 • Ha nincs még bet365 fiókunk, akkor az Új számla fül alatt tudunk regisztrálni itt is.
 • A személyes adataink megadása után a számlánkat is azonnal feltölthetjük a megadott fizetési opciók egyikével.

A bet365 meglehetősen kiterjedt póker szekcióval rendelkezik: a regisztrált bet365 tagként számos prémium asztalhoz ülhetnek le. A pókerbajnokságokhoz, ahogy említettem, a külön póker szoftverrel vagy akár a böngészőnkön keresztül is csatlakozhatunk.

bet365 Belépés és Regisztráció: megbízható és versenyképes iroda

Összességében a bet365 oldala pontosan azt adta nekem, amire sportfogadás esetén szükségem volt: minden sportot megtaláltam, amire fogadni akartam, a regisztráció egyszerű volt és gyors, a fogadás folyamata megbízható. Maga az oldal is átlátható és nincsenek felesleges elemek rajta, így a felülettel sem volt semmilyen kifogásom. Aki hasonlóan ezekre helyezi a hangsúlyt a bukméker iroda kiválasztásánál, az szerintem szinte élvezni fogja az oldal használatát.

Az 365FOGADAS bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.