bet365 Magyar Vélemény 2024 | útmutató és értékelés

A legfontosabb tudnivalók a bet365 magyar oldaláról: személyes véleményem arról, miben a legerősebb a bukméker iroda, miben tudnak még javulni, és hogy kinek ajánlanám!

A bet365 legális Magyarországon?

Ha sportfogadásra vagy online kaszinóra kerül a sor, akkor a legégetőbb kérdés a legtöbb ember számára ez: legális ez egyáltalán? Magyarországon is használhatom a bet365 oldalát?

Ezzel kapcsolatban jó hírem van, ugyanis a válasz meglehetősen egyszerű: a bet365 magyar használata hazánkban teljesen legális. Bár a bet365 külföldi bejegyzésű iroda, és Magyarországon az elmúlt években előszeretettel lehetetlenítették el a nem magyar fogadóirodák helyzetét, végül győzedelmeskedett a józan ész (no, meg az európai törvények, melyeket nem ignorálhatott csak úgy hazánk sem) – így mára a bet365 működése elől minden akadály elhárult. 

Mivel minden szükséges engedéllyel rendelkezik, ezért magyar lakosoknak is elérhető, az elérést ráadásul jelenleg mindenféle blokkolás nélkül, azonnal a főoldalon keresztül megtehetjük.

LÁTOGASS EL A WEBOLDALRA

bet365 Magyar: sportfogadás és fogadási piacok

A bet365 sportfogadási szekció mellett foglalkozik mással is (pl. kaszinó, póker, amikről később még bővebben beszélni fogok) azonban egyértelműen látszik, hogy a sport került itt is a középpontba. Szó szerint a középpontban van, hiszen az oldalra való belépés után azonnal az aktuálisan fogadásra ajánlott sportokat láthatjuk a honlapon. Bőven van változatosság is a sportok ajánlataiban: az alapvető foci, kosár, tenisz, hoki mellett helyet kaptak eSportok, lóversenyek és olyan amerikai sportok is, mint az amerikai foci vagy a baseball.

Fogadási piacai természetesen sportról sportra változnak, azonban fociban fogadhatunk pl. félidő utáni eredményre, végeredményre, gólszerzőkre, a gólok számára és még számos más fogadási piacra.

Szorzók és limitek a sportfogadásnál

Szorzókról nehéz nyilatkozni, ezek ugyanis meglehetősen helyzet és sportfüggők. Azt elismerem, hogy a bet365 nem minden esetben a legkompetitívebb szorzókat ajánlja, azonban a legtöbb esetben a piaci átlagot eltekintve, hasonló vonalakat húznak meg a bukmékerek.

Fogadási limitek itt is vannak természetesen, ezek azonban az átlag felhasználó számára olyan magasak, hogy nem igazán igényelnek komoly figyelmet. A honlapon sportáganként és azon belül is versenyszámonként le vannak írva – nagyátlagban azt láthatjuk, hogy a legnagyobb nemzetközi bajnokságok jóval magasabb limitet engednek, mint a kisebb kaliberű ligák mérkőzései.

bet365 Magyar sportfogadásnál

bet365 Magyar: kaszinó és élő kaszinó

Ahogy említettem a bet365 oldalán nem csak sportfogadással tudunk foglalkozni, hanem kiterjedt kaszinó és élő kaszinó részlege is van az oldalnak. A kaszinóban nyerőgépek, kártyajátékok, asztali játékok és jackpotok is vannak. Személy szerint én mindig a klasszikusok felé húzok, mint pl. az Age of the Gods vagy a Fáraó Kincse, azonban aki újdonságokra vágyik, az is szerintem gond nélkül fog találni valamit.

Az élő kaszinóban ráadásul élő osztók mellett ülhetünk le egy-egy blackjack, rulett, Spin a Win vagy Baccarat játszmához – mindehhez pedig bőven elég egy bet365 regisztráció, amellyel az összes szekciót elérhetjük egy helyen.

Játékok a bet365-től

A játék szekciót sem csak úgy mutatóba tette fel az oldalra a bet365 – komoly választási lehetőségeket biztosítanak itt is. A virtuális sportjátékok (pl. Virtual Soccer), a Megaways, illetve számos kaland, ír vagy egyiptomi játékot is találhatunk. Én ezen a részlegen viszonylag kevés időt töltöttem, azonban a felhozatal nagyon izgalmasnak tűnik.

bet365 Póker

A bet365 pókerbajnokságait játszhatjuk böngészőnkből is, azonban én kifejezetten ajánlom a bet365 póker szoftver letöltését. Ezzel ugyanis sokkal gördülékenyebb pókerélményt tudhatunk a magunkénak, az animáció és a felület kialakítása ugyanis nem csak tetszetős, hanem logikusan felépített és gyors is.

Gyakran Ismételt Kérdések a bet365 magyar platformjáról

Miért van szükség a személyazonosításra a bet365-nél?

A nemzetközi standardok (ún. KYC know-your-customer) betartása minden szerencsejáték platformnak magas szintű biztonsági előírásokat szabnak meg. Ez nem csak a bet365-nél van így, hanem minden megbízható irodánál, aggódni pedig szintén nem kell: ez mindössze annyit takar, hogy 2 darab hivatalos okirat másolatát kell feltöltenünk, melyen jól látható a nevünk.

Hol érhető el az ügyfélszolgálat?

A magyar ügyfélszolgálat élő chaten, telefonon és emailben is elérhető, a kapcsolattartási infókat a honlapon megtalálhatjuk.

Hogyan tudok befizetni a számlámra?

Bank- és hitelkártyás fizetéts, e-walletek használatát és banki utalást tesz lehetővé a bet365 befizetésekre.

Hova tudok kifizetést kérni?

Bank- és hitelkártyás fizetés, e-walletek használatát és banki utalást tesz lehetővé a bet365 kifizetésekre.

Van élő közvetítés az oldalon?

Igen, regisztrált felhasználónak mindennap több száz élő közvetítés érhető el.

Felépíthetem saját fogadásaimat is?

Igen, ez is lehetséges, a labdarúgás fogadáskészítővel pl. számos fogadási piacot tudunk összekombinálni.

Tudom limitelni a saját fogadásaimat?

Igen, a bet365-nél a felelősségteljes játék minden lehetősége adott, ugyanis befizetési limitek és játékszünet is beállítható.

Mit találhatunk még a bet365 oldalán? Extra elérhető funkciók

Élő fogadás

Az aktuálisan futó és élőben fogadható meccseket azonnal az oldal közepén találhatjuk meg, ha az Élőben fülre kattintunk. Itt lehetőségünk van arra, hogy kezdősípszó után is tudjunk fogadásokat megtenni, így nem csak passzív meccsnézéssel, hanem a fogadási piacok folyamatos változásaival is elfoglalhatjuk magunkat.

Hogyan tehetünk meg egy élő fogadást a bet365-nél?

Az élő fogadás megtétele is nagyon egyszerű: töltsük fel számlánkat a befizetési opciók egyikével, kattintsunk a kívánt szorzóra, majd írjuk be, hogy pontosan mekkora összeget szeretnénk feltenni. A fogadás elküldése után a Fogadásaim fül alatt tudjuk nyomon követni, hogy hogyan állnak ezek.

Élő közvetítés

Ahogy említettem, regisztrált felhasználóknak élő közvetítés is elérhető a bet365 oldalán. Vagy aktív fogadásunk legyen, vagy legyen egy fogadásra elegendő pénz a számlánkon – azonban ha ezzel megvagyunk, akkor mindennap rengeteg meccset követhetünk élőben a honlapon.

Előnyök és hátrányok a bet365 oldalán

A bet365 legfontosabb előnyeiA bet365 hátrányai
 • könnyedén elérhető Magyarországon is
 • viszonylag kevéssé formálható a honlap, lehetne egy kicsit felhasználóbarátabb
 • élő meccsek, élő fogadások
 • néhány sportnál kevésbé kompetitív szorzók
 • fogadáskészítő is elérhető
 • élő közvetítéshez pozitív számlaegyenleg szükséges
 • gyors kifizetések
 • élő kaszinó: baccarat, blackjack, rulett 

 

Összefoglalás: kinek ajánlanám?

Véleményem összegzése meglehetősen egyszerű: a bet365 oldalát egyértelműen ajánlani tudom bárkinek, aki sportfogadás vagy online kaszinó után érdeklődik. Az oldal nem hiba tekint vissza nagy múltra – megbízhatósága és sportfelhozatala vita nélkül az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportfogadási irodává emeli. Használatom során nekem szinte semmilyen panaszom nem volt, s bár természetesen ez az iroda sem tökéletes, az én elvárásaimat könnyedén megugrották.

A Bet365 bónuszkóddal megnyílhat számodra a sportfogadások, vagy épp az online nyerőgépek és póker világa is. Ehhez csak válassz a bónuszkóddal elérhető promóciók közül, amivel még nagyobb nyereményekre tehetsz szert.

Bet365 Magyar – Top 5 

 1. rengeteg, változatos sport: nem csak foci, hanem számos más is elérhető
 2. magyar ügyfélszolgálat azonnal elérhető élő chaten
 3. többféle ki- és befizetési lehetőség
 4. élő közvetítés és élő fogadás egy helyen
 5. rövid, gyors Twist and Go pókerbajnokságok, ha nem csak sportra akarok fogadni